Fredensborg Zoneterapi og Akupunktur

Akupunktur som behandlingsmetode

Akupunktur en tusinde år gammel behandlingsform.

Akupunktur har gennem flere tusinde år vist flotte resultater ved en lang række sygdomme, men blev for alvor først anerkendt i 1979, idet WHO - verdenssundhedsorganisationen officielt anerkendte akupunktur som helbredelsesmetode til en lang række sygdomme.

Heraf kan bl.a. nævnes: alle former for smerter- hovedpiner/migræner- rygsmerter- frosne  skuldre- menstruationsproblemer- forhøjet blodtryk, appetitregulering og rygeafvænning.

Akupunkturens filosofiske lære baseres på, at det er vekselspillet mellem de to modsatte principper, Yin og Yang, der styrer universet og mennesket. Så længe de to faktorer er i balance, er mennesket sundt.

Acupuncture

 Hvordan foregår en behandling ?

Akupunkturen bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvilket vil sige, at mennesket er et helt individ. Derfor er det vigtigt, at jeg som akupunktører får så meget information om patienten som muligt for at stille den optimale akupunktur-diagnose.
Derfor vil patienten få stillet en lang række spørgsmål vedr. den helbredsmæssige tilstand. Når diagnosen er fastlagt, påbegyndes selve behandlingsforløbet, som kan variere meget alt efter lidelsens/ubalancens omfang.

Selve behandlingen med nåle tager typisk 25 til 30 minutter.

Vidste du, at man kan stimulere akupunkturpunkter og meridianer med andet end nåle f.eks. med fingertryk, magneter eller vacuum ?

 Metoden hedder Akustim.

Læs anbefalinger fra klienter.