top of page
Hide and Seek
Spa Bed

Behandlinger

Vi tilbyder forskellige typer af behandlingsformer, og de kan i mange tilfælde med fordel kombineres.

Scroll ned for at se vores udvalg af behandlinger.

Zoneterapi 

Zoneterapi fod og hænder eget billede.png

Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand mm. danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke, og behandlingen tilrettelægges herefter. Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til. Nogle lidelser kan klares med få behandlinger, andre kræver flere.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en samtale om dit mulige forløb.

Første konsultation for en voksen klient tager ofte 70 minutter, efterfølgende behandlinger ca. 50 minutter. 

Læs mere om zoneterapi her: 

Baby behandling- zoneterapi

Baby's Feet

At give blid zoneterapi til børn er et dejligt speciale. Men det er et speciale, der bør udføres af professionelle zoneterapeuter, som har valgt at uddanne sig netop til dette. Det kræver en del ekstra viden og kunnen at behandle babyer. Børn reagerer som regel meget hurtigt på professionelle behandlinger, og det betyder, at børnene i de fleste tilfælde kun skal have få behandlinger, før en bedring indtræder. Som eksempel siger erfaringerne, at kolikbørn kan hjælpes med gennemsnitlig 3 til 5 behandlinger. Derudover ser vi mange børn med andre fordøjelsesproblemer, øreproblemer og med gentagne infektioner.

 

Vi har over 25 års erfaring med behandling af babyer i klinikken.

Akupunktur
kenni knæ2.png

Akupunktur er en tusind år gammel behandlingsform, der har vist flotte resultater ved en lang række sygdomme. Imidlertid blev akupunktur først for alvor anerkendt i 1979, idet WHO - Verdenssundhedsorganisationen- officielt anerkendte akupunktur som helbredelsesmetode til en lang række sygdomme. Heraf kan bl.a. nævnes: alle former for smerter, hovedpiner/migræner- rygsmerter- frosne skuldre- menstruationsproblemer- forhøjet blodtryk, appetitregulering og rygeafvænning.

Akupunkturens filosofiske lære baseres på, at det er vekselspillet mellem de to modsatte principper, Yin og Yang, der styrer universet og mennesket. Så længe de to faktorer er i balance, er mennesket sundt.

Hvordan foregår en behandling ?

Akupunkturen bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvilket vil sige, at mennesket er et helt individ. Derfor er det vigtigt, at jeg som akupunktør får så meget information om klienten som muligt for at stille den optimale akupunktur-diagnose. Derfor vil klieneten få stillet en lang række spørgsmål vedr. den helbredsmæssige tilstand. Når TCM diagnosen er fastlagt, påbegyndes selve behandlingsforløbet, som kan variere meget alt efter lidelsens/ubalancens omfang. Selve behandlingen med nåle tager typisk 25-30 minutter.

Øreakupunktur

øre kenni.png

Øreakupunkturens virkemåde ligner zoneterapi til forveksling, Den væsentligste forskel består i, at zoneterapien benyttes på fødderne og øreakupunktur i ørerne. Både ører og fødder er opdelt i zoner, der repræsenterer bestemte områder eller organer i kroppen. Når noget i kroppen er sygt, er reflekszonen tilsvarende øm. Ved at reflektere signalet tilbage til der, hvor det kom fra, laver man en såkaldt ”normaliserende effekt”. 

Man bruger også øreakupunkturen til f.eks. at støtte en rygeafvænning eller appetitregulering. 

Bachremedier

Bach kasse.png

Dr. Edward Bach var engelsk læge og udviklede i 1930’erne en behandlingsform ud fra den ideologi, at det sunde helbred starter med en følelsesmæssig balance.

Bach udviklede 38 blomsterremedier fra vildtvoksende blomster og planter fra sin egen have i Mount Wernon.

Alle 38 blomsterremedier har hver deres fokuspunkt og unikke egenskaber. Det bevirker, at blomsterremedierne kan blandes og sammensættes på vidt forskellige måder, så de passer til ethvert behov.

Ideen bag produkterne er at bruge naturens kraft/ energi til at hjælpe mennesker og dyr til at komme i bedre følelsesmæssig balance. Bachprodukterne fremstilles af blomster fra vilde planter og træer, fortyndes og konserveres derefter med glycerin. 

De 38 remedier har hver især en specifik indvirkning på de negative følelser, der regnes for "normale" i livet f.eks. usikkerhed, ængstelse, sorg, jalousi, irritation mm.

Bachremedierne er således ikke tænkt som erstatning for lægelig behandling af fysiske  eller psykiske lidelser. 

Bachremedierne er ufarlige at bruge for mennesker i alle aldre, og der er aldrig set bivirkninger, men derimod udelukkende positive virkninger på f.eks. sindet. 

På en blid måde hjælper de os med at komme i balance.

Vakuum-massage/Cupping.
Cupping

Akupunkturpunkter kan stimuleres med  vacuum/cupping. Denne behandlingsmetode øger kroppens flow. Smerte er næsten altid en følge af et dårligt "flow".

Kan bruges effektivt på mennesker, der har nåleskræk.


Med vacuum-massage kan vi gennemarbejde f.eks. rygmusklerne grundigt på ca. 15 minutter.

 

Behandlingerne kombineres ofte med zoneterapi eller akupunktur

bottom of page