top of page

Velkommen til Klinikken

øre kenni.png
kenni knæ2.png


Jeanette Bille Kjeldsen
Akupunktør, zoneterapeut, underviser og skoleleder

Jeanette Bille Kjeldsen 

Terapeut, underviser og skoleleder på Sundhedsskolen Sjælland.

Som underviser i zoneterapi og akupunktur har Jeanette gennem de sidste 25 år uddannet og opkvalificeret nye zoneterapeuter og behandlere over hele landet.  Som led i zoneterapeuternes uddannelse er hun ofte hyret ind på andre zoneterapeutskoler som ekspert udefra. Her er et af hendes undervisningsspecialer især baby- og børnebehandlinger og zoneterapi til gravide og fødende.

Derudover er hun en dedikeret og imødekommende underviser, som formår at lave virkelighedsnær undervisning, der ikke kun er professionel og fagligt dybdegående, men som også gøres sjov og indlevende. Jeanettes ambition med uddannelsen af nye zoneterapeuter er at udvikle fagligt dygtige zoneterapeuter med lyst til at arbejde helhedsorienteret med menneskers sundhed.

Jeanette har overtaget CASU Zoneterapi fra Susanne Løfgren i 2022.

 

Jeanette blev selv færdiguddannet som zoneterapeut tilbage i 1995 og TCM-akupunktør i 2001 og har sideløbende med undervisningen haft egen klinik siden 1995.

Jeanette ser mange forskellige problemer i klinikken og behandler mennesker i alle aldre, men har haft mange babyer til behandling igennem årene, og det er derfor også et af de emner, som Jeanette underviser andre zoneterapeuter i som efteruddannelse

Jeanette er RAB godkendt Zoneterapeut og Akupunktør og medlem af ZCT, samt godkendt hos Sygeforsikringen "danmark".

 

Jeanette Profil (3).jpg
bottom of page