top of page

Udtalelser fra tidligere klienter og elever

Sara 

De varmeste anbefalinger!

Har været i behandling for både migræne, allergi og senest graviditetsgener hos Fredensborg zoneterapi og akupunktur og har kun haft gode oplevelser med det.

Desuden har Jeanette, med stor succes, behandlet min baby, da han som helt spæd havde problemer med maven.

Jeanette ser, som en af de eneste behandlere jeg har mødt, det hele menneske og jeg vil helt sikkert vælge at komme igen.

Stina F.

Jeg har haft min datter på 3 måneder til behandling hos Jeanette 4 gange pga. generende luft i maven og dertilhørende uro. Jeanette er utrolig behagelig og god til babyer. Min datter er ikke længere generet af luft i maven i samme grad, så behandlingerne har helt sikkert gjort en forskel. Jeg kom iøvrigt selv hos Jeanette som barn pga. øreproblemer. Varme anbefalinger herfra.

Katrin L.

Behagelige omgivelser, behagelig terapeut og gode resultater.

Tine L. P. 

Jeg har kendt Jeanette gennem 20 år og jeg har den dybeste respekt for hende - både som person og som behandler

Jeanette er utrolig dygtig både hvad angår zoneterapi, akupunktur.

Jeanette udviser altid nærvær og oprigtig interesse for sine klienter.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale behandling hos Jeanette

Louise D.

Havde en ulykkelig dreng, som ikke sov om natten og var meget ked af det om aftenen, med ondt i både nakken og maven.

Han har nu fået 3 behandlinger med zoneterapi hos Jeanette, og det har gjort en kæmpe forskel, han er glad og sover så dejligt om natten nu tusind tak.

Rikke Barsdal

"Jeanette er en helt igennem fantastisk og favnende underviser. Lige meget hvilket niveau du er på, så får hun faget formidlet, så alle kan være med. Med hendes humor og enorme viden indenfor kinesisk medicin, zoneterapiens og akupunkturens verden, får hun leveret teknikker på en sådan måde, at det lander ind og lagres fuldstændig, som det skal hos eleven. Kæmpe anbefalinger herfra!"

bottom of page